Cobra Medical exclusieve distributeur Novatech

Wij melden met trots dat Cobra Medical de exclusieve distributeur van Novatech stents en Steritalc in Nederland is vanaf 1 april 2017!

De BESS groep is gespecialiseerd in medische producten voor KNO, Trachea en Longen. BESS is opgericht in 1988 in West-Berlijn en is uitgegroeid tot een bedrijf welke verschillende productie-eenheden heeft in Europa en de USA. Novatech is een onderdeel van de BESS groep.

Cobra Medical levert namens Novatech siliconen stents, starre bronchoscopen en diverse accessoires voor het plaatsen van de siliconen stents.

Novatech stents
Golden siliconen stentsCobra Medical levert onder andere de Golden Silicone stents (GSS) van BESS. Novatech GSS Gold Studded Stents – een zeer grote innovatie van de beroemde Dumon stents – zijn gemaakt van transparante implantaat kwaliteit siliconen. De studs van deze stents zijn gevuld met goud en barium sulfaat. Dit zorgt voor een goede combinatie van röntgen zichtbaarheid met geoptimaliseerde endoscopisch weefsel monitoring.

Novatech fabriceert al sinds 1989 de gepatenteerde Dumon siliconen stents – een systeem dat door en door ontwikkeld is om het gemak van de patiënt te verbeteren. Tracheobronxane Dumon stents zijn gemaakt van speciaal behandelde medische kwaliteit siliconen die transparant zijn en/of radiopaak (implanteerbaar voor meer dan 29 dagen). Deze stents worden beschouwd als “de gouden standaard waar elke andere mee vergeleken zou moeten worden”, gezegd door Prof. Bolliger in Pulmonary Reviews.

Novatech SteritalcNovatech Steritalc
Steritalc is de enige medische talk in de wereld welke gebruikt wordt door de longartsen en longchirurgen. De Steritalc is vrij van pesticiden en endotoxine. Het is gekalibreerd en heeft als grootste voordeel dat de talk niet migreert.


Bent u geinteresseerd in onze producten, neem dan contact met ons op. Ook kunt u voor de gewenste producten een offerte aanvragen. Stuur een email naar accountsupport@cobramedical.com of bel 050 528 04 98.

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden