Cobra Medical

pict1367jpg.jpgCobra Medical is een medisch bedrijf dat hulpmiddelen en apparatuur levert aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen en apothekers in Nederland, België en Luxemburg. Als specialist in patiëntvriendelijke oplossingen bieden wij complete pakketten op het gebied van endoscopie, radiologie, (borst) biopsie, urologie en bronchoscopie. Wij beschikken over een goed opgeleid team. Dit team adviseert en begeleidt u bij het gebruik van de apparatuur en bijbehorende hulpmiddelen. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat voortdurend één ding voor ogen: het belang van de patiënt.

Professionals

foto pand binnenzijdeAls professional in de gezondheidszorg kunt u terecht op onze website. Wij bieden u informatie over onze endoscopie-producten van MediLime, Leufen, Medi-Globe, Medovations en Allwin Medical. Ook gaan we dieper in op de radiologieproducten van Somatex, BIP, Devicor (Mammotome & Neoprobe), Biopsy Sciences en Vigeo. Tot slot bieden we pakketten aan voor bronchoscopie (onder andere de stents van Leufen Medical, EBUS-naalden van Medi-Globe) en een longmarker van Somatex) en urologie (waaronder het complete pakket van Allwin Medical).

Gebruiker of begeleider

Eén ding staat bij alle medewerkers van onze organisatie steevast voor ogen, namelijk het belang van u als gebruiker of begeleider. De service van Cobra Medical gaat dan ook verder dan de levering van onze producten. Eigenlijk begint het daar pas!

Cobra kids

cor_ballon.jpgSpeciaal voor kinderen hebben we de Cobra kids site. Hier vinden jullie naast veel informatie mooie kaarten, kleurplaten en wallpapers

Duurzaamheid
Cobra Medical vindt het belangrijk een goede leefomgeving te creeren en daarmee bij te dragen aan de wereld van nu en later. Hierbij wordt het onderzocht welk effect onze dienstverlening heeft op het milieu en de maatregelen die genomen moeten worden om nadelige effecten te beperken. Het is dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering dat gericht is op een continue verbetering van de milieuprestatie. Ook onze toeleveranciers toetsen wij op hun duurzaamheid en wij proberen voor zover in ons macht ligt de gehele keten duurzaamer te maken.

pict1363jpg.jpgpict1365jpg.jpg

Service

Service gaat verder dan de levering van onze producten. Eigenlijk begint het dan pas. Onze buitendienstmedewerkers begeleiden plaatsingen en procedures en zijn vraagbaak omdat zij een medische achtergrond hebben met een ruime werkervaring. Hun kennis wordt uw kennis.

Scholing & Demo materiaal

Scholing
Wij vinden het belangrijk u goed te informeren over onze producten, zodat we u een optimaal gebruik kunnen garanderen. Daarom bieden wij een service -in de vorm van een scholingsbijeenkomst- aan. Deze bijeenkomsten worden op aanvraag georganiseerd en op (uw gekozen) locatie gegeven door...

Vernieuwend & Innovatief

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden die voordelen bieden voor de patiënt en de specialist. Dit doen we door intensief contact met de fabrikanten te onderhouden. Doordat wij uw wensen en verbeterpunten bespreken met de fabrikanten worden producten gecreëerd die op...

Prijsniveau

Omdat onze producten kwalitatief hoogwaardig zijn en hun doel bereiken, zijn ze kostenbesparend. Deze kwalitatief hoogwaardige producten vergroten het gebruikersgemak voor de patiënt én de specialist. Daarnaast bieden wij onze scholing, trainingen en voorlichting vanzelfsprekend gratis aan.

Webshop

Onze webshop is nog volop in ontwikkeling en nog niet beschikbaar.
Het assortiment kunt u al wel grotendeels op onze website raadplegen.
Voor prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Snel contact

De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie met onze medewerkers vlot verloopt. Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. 
U kunt ons bereiken via:
T: 0031 50 528 04 98
F: 0031 50 528 04 95
E: info@cobramedical.com
Bestellingen kunt u mailen naar: order@cobramedical.com

Formulieren

Hier kunt u diverse formulieren downloaden:

Vacatures

Cobra Medical is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Openstaande vacatures staan hieronder weergegeven, indien beschikbaar. Ook is het altijd mogelijk een open sollicitatie naar ons op te sturen, stuur dan uw motivatie en cv naar: info@cobramedical.com.

Stage lopen
Regelmatig bieden wij...

ENFit enterale voedingsproducten

Wat is ENFit?
In 2015 is de implementatie van het nieuwe ENFit-connectiesysteem voor enterale voeding gestart. Het systeem is specifiek voor enterale voeding en kan niet gekoppeld worden aan niet-enterale systemen (bijv. intraveneus). ENFit is de ISO-standaard (ISO 80369) voor connectoren van kl...

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden