15e Radiologendagen 2010

Cobra Medical heeft standnummer 11.

NVvR 16-17 september 2010

 

 
Datum:
16 september 2010 tot en met 17 september 2010
Plaats:
Koningshof Veldhoven
Website:
http://www.radiologen.nl

De RADIOLOGENDAGEN 2010 betreft een LUSTRUMJAAR!

uitnodigingvoorzijde.jpgHet Organisatie Comité heeft in nauwe samenwerking met Congress Company de keus laten vallen op het NH Koningshof Hotel te Veldhoven. Dit bekende en recent gerenoveerde centrum voldoet aan alle huidige eisen wat betreft congresfaciliteiten alsook mogelijkheden voor een goed feest. Een ander voordeel is de mogelijkheid tot overnachten: 's avonds kan het laat gemaakt worden, ‘s ochtends kan men gewoon weer op tijd zijn om het programma te volgen.

Op beide dagen zijn er plenaire sessies, voorts zullen er refresher courses, presentaties van de laatste richtlijnenontwikkelingen en een quiz
worden gepresenteerd.

Dit jaar zal er de mogelijkheid zijn om abstracts in te dienen voor een orale presentatie óf poster presentatie. De beschikbare ruimte in Koningshof maakt het mogelijk om een groter aantal abstracts te honoreren met een presentatie. De parallelsessies worden weer voorafgegaan door de gewaardeerde key-note lectures. Een vakkundige jury zal de orale- en posterpresentaties apart beoordelen waaraan voor beide een prijs is verbonden.

Voor de woensdagavond worden voorbereidingen getroffen om een speciale avond samen te stellen. Deelnemers die van ver moeten komen, dan wel op tijd willen inchecken zal, bij voldoende inschrijvingen, een arrangement worden aangeboden waarbij een gereduceerd tarief voor overnachten wordt gecombineerd met een cultureel evenement en een aangeklede borrel.

De donderdagavond is traditioneel gereserveerd voor het diner met aansluitend een groots feest waarbij de belangrijke collegiale relaties verstevigd kunnen worden. Het geboden programma zal naar de mening van de organisatie een gebalanceerde mix zijn van vakinhoudelijke en sociale aspecten.

Wij hopen u dus ook dit jaar weer in grote getale te mogen ontvangen. Tot in Veldhoven!

Organisatie Comité Radiologendagen 2010
Bert-Jan de Bondt, voorzitter
Henk-Jan van der Woude
Saskia Kolkman
Jan Albert Vos

Download 1eaankondigingradiologendagen2010.pdf
Pdf, 485Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden