Jaarsymposium Kindergeneeskunde

Elk jaar wordt tijdens wetenschappelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland en in de toonaangevende vakliteratuur altijd zeer relevante informatie gepresenteerd. Door de indrukwekkende hoeveelheid is de kans groot dat kinderartsen in Nederland lang niet alle ontwikkelingen op de voet kunnen volgen.

Het Jaarsymposium Kindergeneeskunde met als subtitel ‘12 maanden kindergeneeskunde in vogelvlucht’, geeft de Nederlandse kinderarts de gelegenheid om bondig en op hoog niveau te worden geïnformeerd over de laatste stand van zaken.

Tijdens deze refereerbijeenkomst passeren de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen uit het voorbije kalenderjaar de revue, waarbij het vooral gaat om de vertaalslag naar de klinische praktijk van het nieuwe jaar. Het symposium vindt plaats sinds 2006.

Inmiddels is de bijeenkomst uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde en best bezochte bijeenkomsten voor kinderartsen en kinderartsen in opleiding in Nederland.

Op 3 februari 2012 vindt het symposium voor de 7e maal plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Net als voorgaande jaren komen zeven inhoudsdeskundigen aan het woord over de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de kindergeneeskunde in 2011. Zij geven daarmee een korte en bondige update van de belangrijkste capita van het vak met het oog op de dagelijkse klinische praktijk in 2012.

Het voorzitterschap is in handen van Dr. C.R. Lincke en Dr. A.L.M. Boehmer van het Maasstadziekenhuis te Rotterdam.

 
Datum:
3 februari 2012
Plaats:
Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht
Website:
https://inschrijven2.benecke.nl/

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden