Chirurgendagen 2012

Geachte collegae,

De afgelopen najaarsdag heeft meer dan 700 leden naar Ede gebracht. De congrescommissie is tevreden met de geweldige opkomst en verheugd met het grote aantal enthousiaste reacties over de kwaliteit van de voordrachten en symposia.

Lustrum & Najaarsdag 2012 in Rotterdam:

Volgend jaar zal de najaarsdag samenvallen met de viering van het lustrum van de NVvH en zal niet Ede maar Rotterdam de plek zijn waar op 30 november 2012 zowel de expertmeetingen, najaarsdag als de lustrumactiviteiten zullen plaatsvinden.

Voor deze gelegenheid zal de congrescommissie haar uiterste best doen om een gevarieerd, indrukwekkend, wetenschappelijk maar bovenal boeiend congres te organiseren met enkel plenaire sessies en indrukwekkende sprekers. Aansluitend zal in de avond na borrel en diner een prachtig feest voor u worden georganiseerd door de lustrumcommissie.

Chirurgendagen 2012 in Veldhoven:

Inmiddels heeft U voor zich de vooraankondiging van de Chirurgendagen 2012. Deze zullen worden gehouden op 10 en 11 mei in Veldhoven. Ook dit jaar hopen we dat het programma en het sociale karakter van de Chirurgendagen u allen weer beweegt naar de Koningshof.

Donderdagochtend zal worden gestart met de "Breakfast Meeting". Aansluitend zal plenair de Best Abstract Sessie plaats vinden. De beste presentatie zal beloond worden met de "J&J Best Abstract" prijs. Dit jaar zal de Michaël lecture onder auspiciën zijn van de NVvL en is Dr. R.J. Cerfolio, werkzaam als thoraxchirurg in "the University of Alabama" voor de lecture uitgenodigd. Na de lunch de algemene ledenvergadering van de NVvH. Hierna kunt u kiezen uit verschillende parallelsessies, vrije voordrachten en een keur aan thematische symposia. Zoals gebruikelijk zal de dag afgesloten worden met diner en cabaret.

Vrijdag eveneens vele parallelsessies met vrije voordrachten en symposia en zal ook dit jaar gestart worden met een plenaire sessie.

Vrije voordrachten en symposia:

De speciale opzet van het lustrum en de najaarsdag 2012 neemt met zich mee dat in het najaar geen ruimte zal zijn voor vrije voordrachten en symposia. Om die reden willen wij u oproepen om al uw abstracts voor 2012 in te zenden voor de chirurgendagen. Dit kan zoals gebruikelijk via de website van onze vereniging. De deadline voor het inzenden is 16 januari. De auteurs van 60 geselecteerde abstracts zullen worden aangeschreven om hun abstract te vertalen in het Engels voor publicatie in de BJS. Ook willen wij opnieuw uw aandacht vestigen op de mogelijkheid om video’s in te dienen voor de videosessie. Daarnaast worden de subverenigingen en werkgroepen opgeroepen om voorstellen in te dienen voor symposia.

Dames en heren, de congrescommissie hoopt dat u weer vele abstracts in zult zenden, vele aanvragen voor symposia zult doen en natuurlijk dat u over enkele maanden allen weer naar de Koningshof in Veldhoven komt.

Namens de congrescommissie

Wouter Vles, voorzitter

Ignace de Hingh, vice-voorzitter

 
Datum:
10 mei 2012 tot en met 11 mei 2012
Plaats:
De Koningshof, Veldhoven
Website:
http://congresscompany.com/nl/congreskalender/details/108-chirurgendagen-2012.html

Download hier de vooraankondiging:

Download vooraankondiging_chirurgendagen_2012.pdf
Pdf, 222Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden