NVvH Lustrumdag 2012

Dames en heren,

Dit jaar bestaat de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde 110 jaar. Dit lustrum grijpen we aan om samen te vieren dat wij chirurg zijn of chirurg worden. De traditionele Najaarsdag is daarvoor omgedoopt tot Lustrumdag 2012. Deze zal plaatsvinden op 30 november in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

De dag zal volledig bestaan uit plenaire sessies waarbij de voordrachten ons allen - ongeacht ‘sub-specialisatie’ - zullen inspireren en motiveren. Pauline Dekkers en Wanda de Kanter, medisch specialist en winnaars van de van Muntendamprijs 2012, kunnen u alles vertellen over motivatie. Jan-Christiaan Koenders, directeur van BMW Nederland heeft al vele jaren geleden met succes ingezet op ‘Klantgericht Ondernemen’ en zal zijn indrukwekkende ervaringen met ons delen, zodat we de gastvrijheid in de zorg verder ter hand kunnen nemen. De internationaal vooraanstaande professoren in de chirurgie Kenneth Boffard (Johannesburg) en Martin Malina (Malmö) zijn bereid gevonden hun visie te geven op toekomstige ontwikkelingen op chirurgisch gebied. Professor Maarten van Rossum plaatst de ontwikkelingen en problemen van de gezondheidszorg in het algemeen - op zijn manier - in het juiste maatschappelijke perspectief.

Natuurlijk staat ons als chirurgen in de nabije toekomst weer veel te wachten. De Chirurg Draait Door? Matthijs van Nieuwkerk zal samen met zijn tafelgasten actuele thema’s binnen de chirurgie bespreken en bediscussiëren. Controversiële onderwerpen worden zeker niet geschuwd. Verder is de positie, het inkomen en de goodwill van medisch specialisten weer onderwerp van politieke discussie. Vooraanstaande opinieleiders zullen hun visie op deze onderwerpen geven tijdens de sessie van de BBv.

Wij sluiten wetenschappelijke programma af met de “The BJS-lecture 2012”. Het is moeilijk voor te stellen dat deze lezing dit jaar wordt uitgesproken door iemand die zich het afgelopen half jaar op 355 kilometer hoogte boven de aarde bevond en met een snelheid van 28.000 kilometer per uur rond de aarde draaide. Wij zijn blij met zijn behouden terugkeer! André Kuipers is arts, wetenschapper en astronaut en verzorgt na zijn terugkeer op aarde later dit jaar enkele exclusieve voordrachten over zijn ervaringen en wetenschappelijke experimenten in de ruimte. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij vanuit het International Space Station de uitnodiging heeft aanvaard om dit jaar de BJSlecture te verzorgen.

Cabaret en chirurgie zijn traditioneel een feestelijke combinatie en we zijn daarom blij dat De Comedytrain haar top-cabaratiers naar de Lustrumdag zal afvaardigen. Na de borrel en lopend buffet zal Hans Klok de Lustrumdag op spectaculaire wijze afsluiten.

Wij hopen dat u in grote getale aanwezig zult zijn om samen met ons het lustrum te vieren. Ook uw partner is van harte welkom om zich vanaf 16:05 bij de BJS-lecture, het buffet en het avond-programma aan te sluiten.

Tot 30 november in Rotterdam!

Namens de Lustrumcommissie,

Ignace de Hingh, voorzitter

Wouter Vles & Edward Tan, vice-voorzitters

 
Datum:
30 november 2012
Plaats:
Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Website:
http://www.congresscompany.com/images/stories/aankondigingen/1e_aankondiging_lustrumdag_nvvh.pdf

Download 1e_aankondiging_lustrumdag_nvvh.pdf
Pdf, 683Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden