27e LVO Congres - Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten (LVO)

Op 7 en 8 februari 2013 organiseert de Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten (LVO) het 27e LVO Congres. Het thema van dit jaar is Neem jij de UITDAGING aan?!.

 

Het werk op de operatiekamer is en blijft een uitdaging. Vaak is het topsport, maar de adrenaline die het geeft, blijft de uitdaging. Op het congres van 2013 willen wij ingaan op de uitdaging en vele kanten van de social media, niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook de LVO kan er niet meer onderuit en twittert er behoorlijk op los en ook het aantal LVO-volgers op Facebook groeit met de dag! Wellicht moeten we met het congres ook die kant op. Bijvoorbeeld geen vragen meer stellen in de zaal voor een microfoon maar een vraag stellen via je eigen GSM, zodat de vraag voor iedereen op het scherm te lezen is. De nieuwe verworvenheden op dit terrein en de kansen die het biedt voor de uitbouw van onze vereniging maken inhoudelijk deel uit van ons congres in 2013.

Daarnaast zullen er parallelsessies zijn met uiteenlopende, uitdagende onderwerpen, waaruit ieder zijn of haar keuze kan maken.

Op de beursvloer zal er meer actie komen. Het is de bedoeling om de industrie meer bij het totale programma te betrekken. Zo wordt er gedacht aan innovationrooms op de beursvloer; in deze ruimtes kan men een workshop van de desbetreffende firma volgen. Deze onderwerpen komen dan weer terug in de plenaire sessies. Ook Defensie is op de beursvloer aanwezig met de mobiele MOGOS.

Kortom, de congrescommissie is druk doende om voor u een zeer attractief congresprogramma 2013 samen te stellen. Op woensdag 6 februari zal, net als de twee voorgaande jaren, de ALV worden gehouden met aansluitend een borrel voor de industrie en alle aanwezigen van de ALV.

U ziet hier de eerste aankondiging met vermelding van de diverse onderwerpen. Bij de tweede aankondiging krijgt u het totale programma met de indeling van de twee congresdagen. Noteer 7 en 8 februari alvast in uw agenda, het wordt een congres om naar uit te kijken!

Graag verwelkomen we u als onze gast op het 27e LVO congres in NH Koningshof Hotel te Veldhoven.

Namens de congrescommissie,

Monique de Kort

 
Datum:
7 februari 2013 tot en met 8 februari 2013
Plaats:
NH Koningshof Hotel, Veldhoven
Website:
http:\\www.lvo.nl

Download hier de 2e aankondiging.

Download lvo_2013_2e_aankondiging.pdf
Pdf, 3301Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden