Sandwichcursus Teaching in Holland met met AIRP (American Institute of Radiologic Pathology)-sprekers

De cursus ‘Teaching in Holland 2011’ is de voortzetting van de bekende, zeer succesvolle, AFIP-cursussen die reeds 6 maal werden gehouden, eens in de 2 jaar, van 1999 tot en met 2009. Grensoverschrijdend radiologisch onderwijs in optima forma!

Overigens is de AFIP niet meer: doordat het bekende Walter Reed Army Medical Center van de Uniformed Health Sciences University elders in D.C. een nieuw onderkomen kreeg werd de AFIP opgeheven.

De organisatie gaat echter verder met een nieuwe naam: AIRP (American Institute of Radiologic Pathology) ondergebracht in het American College of Radiology (ACR), de politieke ‘arm’ van de radiologie in de USA, hoofd: Mark Murphy, MD. Verantwoordelijk voor de radiologie opleiding in de USA is de American Board of Radiology (ABR). Maar er verandert verder in het geheel niets aan de opzet inclusief de bekende 4-wekelijkse cursussen.

Meer dan 600 deelnemers per keer, radiologen en assistenten, gaven in het verleden hoge cijfers aan de voordrachten en cases en de zeer grote ervaring van buitengewoon getalenteerde sprekers, met schitterend materiaal. Een traditioneel wederkerend hoogtepunt in de bij- en nascholing vanuit de NVvR dat dan ook in de bekende vorm blijft voortbestaan.

De Onderwijscommissie van de NVvR heeft daarom het genoegen u wederom uit te nodigen voor deze cursus, deze keer met als onderwerpen Pediatric, Neuro- en Thorax Imaging.

Het ‘prijzengeld’ is gehandhaafd: er komt dagelijks een slotsessie ‘Unknowns’ met, per dag, één winnende assistent (volgen van de volledige AFIP-cursus in Washington op kosten van de NVvR) en 1 winnende radioloog (boekenbon).

Wij rekenen, wederom in Ede in de Reehorst, op een grote opkomst. Tot in de eerste week van februari 2011!

Namens de onderwijscommissie,

Prof. dr. J.G. Blickman, cursusleider

 
Datum:
1 februari 2011 tot en met 4 februari 2011
Plaats:
De Reehorst, Ede
Website:
http://www.congresscompany.com/nl/congreskalender/details/57-sandwichcursus-teaching-in-holland.html

Download hier het programma:

Download flyer_swc_tih.pdf
Pdf, 1311Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden