3e Lustrumcongres Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie

Geachte Collegae, Dames en Heren,

Het is ons een genoegen U hierbij de eerste aankondiging te presenteren van het aanstaande 3e Lustrum Congres van de Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie. Zoals U kunt zien aan de omslag vindt de bijeenkomst plaats in Leiden op donderdag 7 en vrijdag 8 april 2011.

Het programma zal naast een wetenschappelijk deel, waarin behalve de opleiding de State of the Art van de Nederlandse Longchirurgie aan bod zal komen, ook uitgebreid ruimte geven aan het onderhouden en verstevigen van alle onderlinge contacten.

Wanneer U het volledige programma bijwoont wordt U op donderdag in Leiden verwacht voor de lunch. Naast een wetenschappelijk deel wordt er donderdagmiddag een partnerprogramma georganiseerd. Aan het einde van de middag treffen we elkaar weer voor een verrassende gemeenschappelijke afsluiting. Aansluitend zien we U graag op het galadiner in de Leidse Waag, wat alleen al door de plaats van handeling, bijzonder belooft te worden.

De vrijdagochtend staat in het teken van de wetenschap en de techniek, waarna rond de lunch weer afscheid genomen wordt van elkaar.

We hebben een optie op voldoende kamers in Leiden tegenover het NS-station, zodat U per openbaar vervoer naar de congresstad kunt komen. Alle Lustrum activiteiten vinden plaats op loopafstand van het hotel.

Wij hopen U met deze aankondiging voldoende nieuwsgierig gemaakt te hebben en gaan er van uit dat U de data van het Lustrum Congres van Uw Vereniging in uw agenda wilt reserveren.

Tot ziens in Leiden,

Mariël Keemers, Eddy Hendriks en Peter de Rooij

 
Datum:
7 april 2011 tot en met 8 april 2011
Plaats:
Stadsgehoorzaal, Leiden
Website:
http://www.congresscompany.com/nl/congreskalender/details/64-3e-lustrumcongres-nvvl.html

Download hier de programma-flyer:

Download nvvl_aankondiging.pdf
Pdf, 521Kb

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden