Orderverwerking klanten België

Recentelijk hebben wij onze Belgische klanten een brief gestuurd, waarin wij onze werkwijze met betrekking tot de orderverwerking richting Belgische klanten hebben uitgelegd. Onderstaand treft u een beknopte versie van deze brief aan:

 

Geachte heer/ mevrouw,

Regelmatig ontvangen we vragen over de orderverwerking, orderafhandeling en levertijd van orders bij Cobra Medical. Door middel van deze brief willen we u hierover graag informeren.

Werkwijze Cobra Medical:

Orders die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 12.00 uur binnenkomen, handelen wij dezelfde werkdag nog af, mits het order bedrag boven € 250,00 ligt. Wij berekenen € 12,50 verzendkosten indien het orderbedrag lager is als € 250,00. Om u verzendkosten te besparen bundelen wij zoveel mogelijk orders van onze klanten.

Concreet: wij bewaren voor u de order(s) gedurende de week totdat een orderbedrag van € 250,00 is bereikt. Is dit niet het geval dan wordt de order op donderdag verwerkt en verstuurd en worden  verzendkosten van € 12,50 in rekening gebracht.

Is het orderbedrag lager dan € 250,00 en kunt u niet wachten tot verzending op donderdag? Na telefonisch overleg kunnen wij uw order natuurlijk sneller verzenden!Spoedorders: worden alleen in behandeling genomen na telefonisch overleg en hiervoor zullen de werkelijke UPS kosten doorberekend worden.

Een voorbeeld: wij ontvangen op vrijdag van u een order met een waarde bedrag van onder de € 250,00. Op woensdag ontvangen wij wederom een order en deze orders hebben samen een bedrag boven de € 250,00, dan worden deze orders samen verstuurd op woensdag en worden er geen verzendkosten berekend.

Verzendwijze:

Wij versturen onze bestellingen met TNT post en de verzendduur is ongeveer 1 à 2 werkdagen. TNT post bezorgt de pakketten van dinsdag tot en met zaterdag, maar dus niet op maandag. Gelieve hier rekening mee te houden.

Voor u ter informatie: vanaf medio 2011 wordt het voor u mogelijk om via onze webshop te bestellen. Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen via telefoonnummer (070) 660 570. Of kijkt u op onze website voor meer informatie: www.cobramedical.com.

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden