Geen orderverwerking op 30 april 2013 / effect 1 mei 2013 op aflevering bestellingen in België

koninginnedag30april2013.jpgKoninginnedag is op 30 april een jaarlijks terugkerende nationale feestdag in Nederland. Op deze dag verwerken wij geen orders.

Wij raden u aan om uw order, indien mogelijk, maandag 29 april vóór 12.00 uur via de mail of fax aan ons door te geven.

Nederland

Uw bestelling wordt dan dezelfde dag nog verwerkt en, afhankelijk van de snelheid van postverwerking bij Post NL, de eerstvolgende werkdag (woensdag 1 mei) bij u bezorgd.

België

In België is 1 mei ook een nationale feestdag: de dag van de arbeid. Dit heeft effect op de uitlevering van (spoed-)orders (de dag waarop uw zending wordt afgeleverd is niet alleen afhankelijk van de snelheid van postverwerking bij Post NL, maar ook van DPD en TNT in België).

  • Uw orders met een bestelwaarde vanaf 250 euro zullen, indien u ze maandag 29 april vóór 12.00 uur plaatst, zo snel mogelijk (maar op zijn snelst vrijdag 3 mei) worden bezorgd.
  • Voor spoedorders dient u altijd vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan voor u uitzoeken met TNT wat de snelste afleveringsmogelijkheid is.
  • Alle orders met een bestelwaarde lager dan 250 euro verzamelen wij vanaf donderdag 25 april na 12.00 uur tot en met donderdag 2 mei 12.00 uur en zullen wij donderdag 2 mei afhandelen. Normaal gesproken is de overkomstduur 1 à 3 werkdagen (let op! In veel gebieden in België wordt op zaterdag en op maandag NIET bezorgd!).

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden