Cobra Medical nieuwe vertegenwoordiger Mammotome in Benelux

Met ingang van 1 oktober 2011 is Cobra Medical exclusief distributeur van de Devicor Division in de Benelux. Met deze vertegenwoordiging hebben wij ons assortiment uitgebreid met de Mammotome én de Neoprobe.

logo devicorDevicor, het moederbedrijf van Mammotome, is een snel groeiend wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het verwerven en ontwikkelen van bedrijven in de gezondheidszorg. Met een aanvankelijke focus op borstkanker heeft  het bedrijf zich toegelegd op het opbouwen van een wereldwijd bedrijf door te investeren in en het ontwikkelen van instrumenten en technologieën die minimaal-invasieve medische procedures vereenvoudigen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.devicormedical.com.

Logo MammotomeMammotome, met het hoofdkantoor in Sharonville, Ohio, heeft meer dan 300 medewerkers over de hele wereld. Het bedrijf heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van technologie die artsen helpt om nauwkeurig, door middel van minimaal invasieve procedures, borstaandoeningen zoals borstkanker vast te stellen. Het Mammotome productportfolio, dat in meer dan 50 landen over de hele wereld wordt verkocht, omvat zowel het Mammotome borstbiopsiesysteem als weefselmarkers (MammoMARK®, MicroMARK® en CorMARK®). Sinds de introductie in 1995 hebben meer dan 3,4 miljoen vrouwen een minimaal-invasieve borstbiopsieprocedure ondergaan (stereotactisch, echografisch of onder MRI-begeleiding) met behulp van het Mammotome biopsiesysteem. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mammotome.com.

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden