Nieuwe collega!

Maandag 12 mei start onze nieuwe accountmanager Sandra Bonestroo. Ze stelt zich hieronder graag aan u voor:

Sandra Bonestroo is mijn naam, 42 jaar jong en moeder van zoon Finn van bijna 10 jaar. Privé houd ik mij bezig met theaterbezoek, muziek, van klassiek tot dance en kunst en cultuur tijdens mijn stedentrips of reizen.

Ik heb ruime werkervaring in de verkoop van farmaceutische producten, ben lange tijd zelfstandig ondernemer in een technische branche geweest en sinds 2012 weer terug in farma en medical devices.

Ik kijk ernaar uit om het salesteam van Cobra Medical te komen versterken in de regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en een gedeelte van Gelderland.

Tijdens de kennismaking met het bedrijf en de collega's viel mij de ‘van mens tot mens’ benadering op. Het voelde direct goed. Het is mij duidelijk dat de mens voorop staat bij Cobra Medical en dus het belang van de patiënt prevaleert. Dit komt ook tot uiting in de zeer uitgebreide en indrukwekkende productportfolio van patiëntvriendelijke oplossingen op het gebied van endoscopie, radiologie, (borst)biopsie, urologie en bronchoscopie. Dat is de reden waarom ik graag deelgenoot wil zijn van het Cobra team; een inspirerend bedrijf met een directe en open communicatie, dat wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt en waar het hart op de goede plek zit.

Om deze reden wil ik mijn enthousiasme graag met u delen en kunt u binnenkort een telefoontje van mij verwachten voor een kennismakingsgesprek.

Ik zie er in ieder geval naar uit.

Tot ziens en met een vriendelijke groet,

Sandra Bonestroofotosandrabonestroo.jpg

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden