Nieuwe website Stichting Stomaatje

STOMAATJE UITGEBREID MET NIEUWE SITE

Bergambacht, december 2010.

Stichting Stomaatje heeft een nieuwe website gelanceerd. Een site speciaal voor mensen met ernstige maagproblemen en oplossingen in de vorm van voedsel toedienen in vele soorten. Gastro-maatjes is de toepasselijke naam geworden.

Er bestaan vele soorten stoma’s, niet alleen output maar ook input. Zoals een stoma direct door de maag of dunne darm om voeding in te brengen. Dit soort stoma’s zijn nog redelijk onbekend. Een stoma is een onnatuurlijke uitgang dus kun je je bedenken dat er vele soorten bestaan.

De stichting kijkt naar de behoeften van mensen, wat is er nodig? Er bleek een grote behoefte aan een eigen plek voor mensen met voedingssondes, tpv en andere oplossingen. Op het stomaforum was er al een plekje voor hen, nu aangevuld met een informatieve website. Een waardevolle aanvulling op de doelstelling van stomaatje: taboe doorbreken van een stoma en een stoma ‘leuker’ maken door goede informatie, lotgenotencontact en behoefte gerichte oplossingen bieden.

Deze website is de basis, het is de bedoeling dat www.gastro-maatjes.nl nog wordt aangevuld met vele onderwerpen en ervaringsverhalen. Het is de eerste CMS website die door Stichting Stomaatje wordt gelanceerd. De nieuwe lay-out in CMS voor onze hoofdsite Stomaatje.nl is ook klaar, maar het omzetten van de teksten kost heel veel tijd en werk. Daarnaast hebben wij diverse basissites klaarstaan omdat wij menen dat meerdere onderwerpen beter uitgekristalliseerd kunnen worden en dus een eigen website krijgen. Houd ons dus goed in de gaten!

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden