Scholing & Demo materiaal

Scholing

Wij vinden het belangrijk u goed te informeren over onze producten, zodat we u een optimaal gebruik kunnen garanderen. Daarom bieden wij een service -in de vorm van een scholingsbijeenkomst- aan. Deze bijeenkomsten worden op aanvraag georganiseerd en op (uw gekozen) locatie gegeven door onze productspecialisten. Zo bent u verzekerd van een up-to-date verhaal met beeldmateriaal, de juiste (demo)materialen en een DVD. De inhoud van deze scholing kan dan bijvoorbeeld opgenomen worden in uw curriculum.

Voor onze directe klanten kunnen wij deze scholingen kosteloos aanbieden. Voor overige organisaties zijn hier echter wel kosten aan verbonden. Indien dit voor u een mogelijkheid is, komen wij graag met u in gesprek over de invulling van de scholing en het kostenplaatje wat daar aan hangt.

Demo materiaal

Verzorgt u uw eigen scholingen, maar heeft u behoefte aan demo materiaal? Het is mogelijk om demomateriaal bij ons te bestellen, wij vragen hier echter wel een vergoeding voor.

In de onderliggende pagina's vindt u meer informatie over de scholingen en demo materiaal

Aanvraag

Indien u belangstelling heeft voor demo producten en of een scholing (op maat), neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch +31 (0)50 528 04 98 of via accountsupport@cobramedical.com

Waar Cobra Medical voor staat!

  • Wij zijn een vernieuwend bedrijf;
  • De patiënt staat bij ons centraal;
  • We leveren producten/diensten met een toegevoegde waarde;
  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

 

Cobra Bestelformulier

Download het Cobra Bestelformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Cobra Medical.

Afmelden

Afmelden nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Aanmelden